8000 postów! |
torchoł
metamielocyt
|
a gdzie tort i szampan ?
|
||||||||||||||
|
agatada
pałeczka
|
hehe właśnie ale oby tak dalej
|
||||||||||||||
|
yasmine
moderator
|
moderatorzy wypiją za Wasze zdrowie szampana oczywiście...
|
||||||||||||||
|
nocturne212
użytkownik nieaktywny
|
Torta nie będzie, bo w taki upał to nadziewają tylko salmonellą, zwłaszcza jakbyśmy chcieli taki prawdziwie branżowy.. A szampan, hmm no nie wiem. Myślę, że to niestety każdy musi zabezpieczyc we własnym zakresie i najwyżej wypijemy go wspólnie duchem (jednym duchem do dna a co!) Bo myślę, że ciężko się będzie zebrac razem dla jednej flaszki
A tak baj de łej to gratuluję nam wszystkim okrągłej okazji I mam nadzieję, że nasze forum będzie prężnie rozwijac się z coraz większym impetem, rozmachem itd. Czego i państwu życzę Dyzma Nikodem, mowy pogrzebowe. |
||||||||||||||
|
zosh
webmaster
|
Założenie forum to już stare dzieje i proszę jakoś leci ... Cieszę się, że nie padło i czasem ułatwia życie. Mam nadzieję, że z czasem pojawią się nowe pomysły i ich realizacje, że zaistniejemy w sieci i służbie zdowia. Do tej pory strajkuje służba zdrowia w postaci lekarzy i pielęgniarek ... nas nie ma ... mam wrażenie, że nie istniejemy. Wypadałoby to zmienić ... Przydałby się jakiś Muad'Dib ...
|
||||||||||||||
|
torchoł
metamielocyt
|
a ja mysle ze dla jednej flaszki to nie warto bo mi sie tylko ochoty narobi |
||||||||||||||||
|
aga_bo
pałeczka
|
a jeśli by tak dwie flaszki?
a torcik na takie dobre wielkie lody bym zamieniła... |
||||||||||||||
|
nocturne212
użytkownik nieaktywny
|
Czekam na propozycje Od siebie proponuję weekend w Kraku nad kilkoma dużymi opakowaniami lodów algidy i flaszką advocaata No albo zlot forumowiczów w carrefourze nad czarnym lasem i butelką malagi.. Dobra, bo się zaraz rozpędzę i zacznę wszystkim wirtualne drinki robic, spijemy się i narobimy bałaganu lol
|
||||||||||||||
|
zosh
webmaster
|
Spotkajmy się w second lifie w końcu od dwóch dni [link widoczny dla zalogowanych] zaczął drugie życie
tylko nie wiem jak Wam mi kompletnie nie podchodzi ta gra, denerwuje mnie grafika i to że "traci" się czas. |
||||||||||||||
|
wososh
administrator
|
ja w sobotę będę albo w okolicach cafe philo albo b-side :) ale lody nad wisłą.. czemu nie!? :P nocturne, a wiesz, na jednym z forów, których kiedyś byłem moderatorem, wykształciła się kultura picia do ekranu, takie alkoholowe wirtualne spotkania forumowiczów :D czyli jednak da się...
btw. ostatnią rocznicę, 4000 postów, świętowali czerwonym wytrawnym req i wososh :P |
||||||||||||||
|
agatada
pałeczka
|
to ciekawe co się będzie działo jak będzie 10000 postów a to już niedługo
|
||||||||||||||
|
yasmine
moderator
|
buuu takie picie się szykuje a ja akurat dziś wyjeżdżam na miesiąc nocturne, ale że Ty nie poczekasz na mnie to się nie spodziewałam
|
||||||||||||||
|
nocturne212
użytkownik nieaktywny
|
Jasne, że poczekam, dlatego nie chciałem się rozpędzac Bez Ciebie impreza nie może się udac Postaraj się nie spac przez ten miesiąc w takim razie, to dobijemy do 10000 jeszcze przed końcem wakacji i zorganizujemy może coś na serio w jakże kameralnym gronie aktywnych uczestników najbardziej wyczesanego forum wszechczasów (oł je)! Jak to tam leciało - niech mocze będą z Wami!
|
||||||||||||||
|
hyenka
mielocyt
|
Troche wam popsuje humor, ale napisze szczera prawde. Otoz od jakiegos czasu na forum pojawiaja sie posty, ktore nie wnosza zupelnie NIC. Czesc z nich wyglada jak czat miedzy osobami, ktore sie znaja, niestety cala reszta forumowiczow ich nie rozumie. Wiele razy zdarzylo mi sie wejsc na forum i czytac cos, co bylo zupelnie zbedne. Ktos napisze czasem komentarz nie na temat a inni kontunuuja i pojawia sie cala masa postow, po ktorych przeczytaniu stwierdza sie, ze tylko stracilo sie czas. Nie kazdego obchodzi to, ze ktos uczy sie o tym a ktos o tamtym itp. No ale jesli chcecie pobijac rekordy w ilosci postow, to bardzo dobrze wam to wychodzi. Moim zdaniem jest mnostwo innych powodow to swietowania niz rocznica 8000 postow, ktorych czesc to pare slow zrozumialych dla kilku osob.
|
||||||||||||||
|
8000 postów! |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo