|
 | drugi kierunek..... da sie to zrobić? |  |
 |
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
yasmine
moderator

Przeczytał: 0 tematów
|
|
|
 |
Wysłany: Nie 14:54, 02 Wrz 2007 |
|
 |
|
 |
 |
kropla napisał: | a co do tego prawa.. chciałam zapytac czy znacie jakies osoby, ktore studiują cos oprócz analityki medycznej. Chodzi mi głownei o połaczenie tego kierunku np z farmacja, medycyna czy jakas fizjoterapia. Myslicie ze da rade pociagac dwa kierunki gdzies od drugiego czy trzeciego roku? Wykłądowcy z reguły są skłonni do przepisywania ocen? Znacie moze takie osoby? Wiecie zawsze lepiej miec dwa razy większe szanse na znalezienie pracy tylko nie wiem czy to jest wykonalne. |
Jestem na 4 roku i od tego roku zaczynam drugi kierunek ale na AGH, wiec nie wiem czy bede w stanie Ci udzielic takich informacji na temat przepisywania ocen, jakich szukasz. Wiem, ze na AGH wymagana jest ocena nie nizsza niz 4.0, do tego nalezy przedstawic program wg ktorego dany przedmiot byl prowadzony. Nie wiem jeszcze jak to wyglada w praktyce Mysle, ze gdybys sie zdecydowala na studiowanie czegos bardziej pokrewnego analityce, nie powinno byc wiekszych problemow z niektorymi przedmiotami, zawsze latwiej takie sprawy zalatwiac w obrebie tej samej uczelni niz tak jak w moim przypadku. Jednak pomimo tego, ze na analityce sa takie same przedmioty jak np. na medycynie czy farmacji, trzeba wziac pod uwage fakt, iz np. anatomia na pewno na medycynie jest realizowana w o wiele szerszym zakresie, wiec mysle, ze na przepisanie oceny w takiej sytuacji nie ma co liczyc. Oczywiscie w kazdym przypadku duza role odgrywa rowniez osobiste podejscie profesora. A co do pytania kiedy najlepiej rozpoczac drugi kierunek, mysle ze wczesniej niz na 4 roku nie ma wiekszego sensu, chyba ze masz szanse na przepisanie wielu przedmiotow, ale osobiscie radzilabym Ci poczekac z taka decyzja na koniec 3 roku 
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
nocturne212
użytkownik nieaktywny

Przeczytał: 0 tematów
|
|
|
|
 |
Wysłany: Pon 5:32, 03 Wrz 2007 |
|
 |
|
 |
 |
Nie ma się co sugerowac forami Jak ktoś wejdzie na nasze to pewnie też się pomyli, ale mam wrażenie, że przynajmniej na naszą korzyśc W każdym razie ja uczę się dodatkowo czegoś zupełnie nie związanego z medycyną, ale na takim poziomie, że póki co mam nadzieję, że skończę obydwa Ale wydaje mi się, że technologia żywności, choc wiem, że kusząca, może sprawic Ci problem przy analityce.
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 3
|
|
|
|  |