[gg] Faceci z CMUJ jako materiał na męża :P |
niezapominajka
promielocyt
|
tak jak mówisz nie na siłe a tak w ogóle to tez słyszałam ze ci z cmuj są trochę do niczego.Zresztą znam jednego strasznie ograniczonego z medycyny... ( chyba sie troche narazam )
|
||||||||||||||
|
nocturne212
użytkownik nieaktywny
|
Na CMUJu faceci są tacy jak wszędzie. Wydaje mi się, że na "ograniczonego" możesz trafic tak samo tutaj, jak na AGHu, ASP czy AWFie, więc nie narażasz się, po prostu miałaś pecha
A poza tym to ja się na ten temat nie wypowiadam, bo to trochę nie moja działka buhaha powiedziałbym, że oceniam pod nieco innym kątem i to bynajmniej nie na podstawie jakiś bliżej nie sprecyzowanych doświadczeń osobistych, ale zwyczajnej koleżeńskiej krytyki |
||||||||||||||
|
torchoł
metamielocyt
|
to ja sie wypowiem
panowie na analu są jak powiedział nocturne zboczeni <mi to osobiście nie przeszkadza:D> a generalnie pomijając paru wyjątków to są naprawdę fajni |
||||||||||||||
|
Jasna
moderator
|
Pytanie czy to nie wina dziewczyn na analu.... Może to one sprowadzają panów na tą bardziej zboczoną stronę ;P
|
||||||||||||||
|
zosh
webmaster
|
A na czym ta zboczoność polega?
|
||||||||||||||
|
aga_bo
pałeczka
|
jak dla mnie nie są bardziej zboczeni od dziewczyn na analu... przynajmniej dużo bardziej
również uważam, że zboczoność nie jest ściśle związana z kierunkiem czy uczelnią... jak ktoś jest zboczony to gdzie by się nie znalazł, to takim pozostanie Można co najwyżej spekulować czy nasz kierunek nie przyciąga takich ludzi... w końcu kto całkiem normalny idzie na analitykę |
||||||||||||||
|
Laurin
moderator
|
ehe u nas nie ma wielu chłopaków ale kandydat na męża pewnie by się znalazł, zależy jakiego się szuka
|
||||||||||||||
|
zosh
webmaster
|
ale zabrzmiało |
||||||||||||||||
|
aga_bo
pałeczka
|
tak powinien wyglądać cytat w pełnym jego znaczeniu! bo jeszcze wyjdzie, że ja nie wiem jakie rzeczy wypisuję |
||||||||||||||||
|
zosh
webmaster
|
Mi raczej chodziło o te dziewczyny na analu już się nie skupiałam czy są bardziej zboczeni czy nie
|
||||||||||||||
|
Lagat
moderator
|
miałam zboczoną klasę w gimnazjum, masę zboczonych kumpli w LO, a teraz z tego co mówicie czeka mnie następne 5 lat w zboczonym towarzystwie
a potem się ludzie dziwią, że sama mam spaczoną psychikę |
||||||||||||||
|
ag
metamielocyt
|
No to pozostało Ci tylko zapisac się do 'partii zboczonych kobiet'
|
||||||||||||||
|
Darth Infinityous
promielocyt
|
A ciekawe jak to wasze zboczenie wypada wam praktyce? Z reguły krowy które dużo ryczą mało mleka dają . U nas na roku Panie Zboczenice to raczej forma reliktowa.
|
||||||||||||||
|
wososh
administrator
|
sugerujesz, że na Twoim roku forma przeważająca dużo daje?
|
||||||||||||||
|
[gg] Faceci z CMUJ jako materiał na męża :P |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo